Kollektionen 2019

Chromafusion® 2.0 er fotokromiske linser som tilpasser sig vejret og lysforholdene. Glassene bliver mørkere og lysere afhængig af, hvor stærk solen er. Brillerne er ligeledes dugfri og har en vandavisende overflade. Brillerne passer derfor til alle vejrforhold og er specielt Velegnet til Cykling, MTB, Løb, Triathlon og lignende aktiviteter. Fotokromiske briller egner sig dog ikke bilkørsel eller lignende, da bilruden vil påvirke, hvordan glassets reagerer på sollyset.

Modellerne Hastings, Waterloo og Wellington anvender Chromafusion 2.0 teknologien. Find dem i WEBSHOPPEN

Vejl. udsalgspriser fra DKK 599,-Polafusion® tilbyder unikke polariserede linser. Robuste og lette med. Brillerne giver skarpe farvekontraster og modvirker genskin. Sunwise® Polafusion® linserne er udviklet med henblik på de ekstreme forhold som professionelle sportsfolk udsættes for, men prismæssigt henvender brillerne til en bred målgruppe af sportsudøvere.

Modeller i Polafusion kategorien er Blenheim, Parade, Greenwich, Henley, Canoe og Shipwreck. Find dem i WEBSHOPPEN

Vejl. udsalgspriser fra DKK 249.- 

 

Interchangeables er letvægtsbriller med udskiftelige polycarbonat linser. Skift nemt til den linse der passer til dagens vejr. Robuste, lette og komfortable briller. Der medfølger enten 3 eller 4 par linser afhængig af modellen.

Modeller i årets kollektion er Kennington, Evenlode, Equinox, Windrush, Pacific, Twister og Thirst (til børn). Find dem i WEBSHOPPEN

Vejl. udsalgspriser fra DKK 249,- 

 

Essentials er robuste, lette og velsiddende briller med kvalitets polycarbonatglas. Modellerne i Essentioals kollektionen dækker de fleste motionisters behov så her er der en mulighed for at anskaffe et par gode briller til under 300 kroner.

Esssentials modeller i 2018 kollektionen er Peak, Breakout, Summit samt Predator, Boost og Razor til børn. Find dem i WEBSHOPPEN

Vejl. udsalgspriser fra DKK 179,- 

 

Lifestyle kollektionen er produceret i samme høje kvalitet som sportsmodellerne og er en blanding at trendsetting design og retro look.

Modellerne i 2018 kollektionen er Breeze, Wild and Nectar. Find dem i WEBSHOPPEN

Vejl. udsalgspris: DKK 199,-

 Find forhandler - KLIK HER

Hartmann Sport Web Shop - KLIK HER
Tilmeld dig nyhedsbrevet Tilmeld