Handels- og leveringsbetingelser

Handels og leveringsbetingelser - Hartmann Sport IVS

 
www.hartmannsport.dk ejes og drives af
 
Hartmann Sport IVS
Klempegårdsvej 7
4140 Borup
CVR-37 25 28 59
 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle privatkøb på www.hartmannsport.dk til levering i Norden.
Webshoppen tager forbehold for prisfejl, udsolgte eller udgåede varer og leveringssvigt fra leverandører.
 
Ordrebekræftelse og Levering
Udover Danmark kan Hartmann Sport levere til Sverige, Finland og Norge. Leveringstiden er typisk 3-6 arbejdsdage.
 
Efter modtagelse af ordre bekræfter Hartmann Sport overfor køber en forventet leveringstid. Prisen for levering i Danmark er 49 kr. Ved køb for over DKK 500 er levering i Danmark gratis.
 
Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne. Prisen for udenlandske forsendelser til Sverige og Finland er er DKK 99,-. Levering til Norge koster DKK 250,-
 
Levering foregår via PostNord eller GLS direkte til købers adresse.
 
Pris og betaling:
Alle priser er inkl. Moms og du har følgende betalingsmuligheder:
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, MOBILE Pay (25 36 59 29) eller bankoverførsel.
Vi samarbejder med Paypal omkring betaling. Hvis ikke du har en Paypal konto, skal du i betalingsmodulet vælge "Betal med betalingskort" så kommer du videre til kreditkortbetaling
Bankforbindelse:
Nordea
Reg. 2141 - kontonr. 0749584637
 
Reklamation
Når du handler på Hartmann Sport har du 24 måneders reklamationsret. Dette omfatter fabrikations- og materialefejl. Reklamationsret dækker ikke almindelig slitage samt skader og fejl der er opstået ved forkert håndtering eller misligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler skal hurtigst muligt meldes til Hartmann Sport. En berettiget reklamation vil blive afhjulpet ved reperation, omlevering eller pengene retur.
 
Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, medmindre andet er angivet. Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten skal du give besked herom ved at skrive en mail til os på: info@hartmannsport.dk. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen frem til levering på Hartmann Sports adresse.
 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at vi ikke tager varen retur. Du må altså afprøve varen, men ikke tage den i brug.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, når vi har modtaget varen
.  Forudsat at vi modtager varen retur i samme tilstand, som du modtog den. Tilbagebetaling sker med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Hartmann Sport IVS
Klempegårdsvej 7
4140 Borup
 
Du skal vedlægge en kopi af faktura.
BEMÆRK! Det gælder for reklamation og fortrydelse, at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.
 
Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os på Hartmann Sport, har vi brug for følgende oplysninger:
 
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse
 

Når du handler med Hartmann Sport accepterer du, at vi registrerer og gemmer ovenstående informationer udelukkende med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hartmann Sport og opbevares i garantiperioden, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger afgivet til Hartmann Sport videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Den dataansvarlige er www.hartmannsport.dk. Når vi indsamler personoplysninger, sikrer vi os, at det kun sker, når du har givet accept til dette og at kun ansatte hos Hartmann Sport IVS har adgang til disse oplysninger. Hos Hartmann Sport IVS kan
 du altid få oplyst hvad der er registreret om dig ved at sende en e-mail til info@hartmannsport.dk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet Tilmeld